Klasse 32


Deze vloer is geschikt voor projectmatig gebruik waarbij de loopbewegingen een groot volume hebben. Bijvoorbeeld in een entree hotel of kantoren flat.

V-groef vierzijdig


Geschikt voor vloerverwarming


Antistatisch


Klasse 31


Deze vloer is geschikt voor projectmatig gebruik waarbij de loopbeweging het maximale volume heeft van 1 tot 4 personen (1 persoons werkkamer).

Over Ons

Onze e-commerce website is opgericht in 2023 en sindsdien hebben we ons gericht op het bieden van de best mogelijke winkelervaring aan onze klanten. Als pioniers in het internettijdperk gebruiken we alle mogelijkheden die technologie ons biedt om onze klanten beter van dienst te zijn.


Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Elk product op onze site is zorgvuldig geselecteerd en van hoge kwaliteit, en wordt tegen de meest gunstige prijzen aangeboden aan onze klanten. Ons assortiment omvat verschillende categorieën tegels,sanitair en nog veel meer. Alle producten op onze site zijn geselecteerd volgens internationale kwaliteitsnormen om onze klanten de beste producten te bieden.


We hebben een gebruikersvriendelijke interface ontworpen om het winkelen op onze site gemakkelijk te maken. U kunt de producten zoeken, in uw winkelwagen plaatsen en betalen met gemakkelijke stappen. Voor de veiligheid van onze klanten maken we gebruik van de nieuwste beveiligingstechnologieën bij het afhandelen van betalingen.


Onze klantenservice is het hart van ons bedrijf. Onze toegewijde klantenservicemedewerkers zijn altijd beschikbaar om onze klanten snel en effectief te ondersteunen. U kunt altijd contact met hen opnemen als u vragen, suggesties of klachten heeft.


Zaken doen met ons is een kans om een betrouwbare e-commerce-ervaring te hebben. We streven ernaar onze klanten de beste kwaliteit producten te bieden tegen de meest gunstige prijzen. We zijn er trots op onze klanten de beste service te bieden tijdens hun shopping ervaring.