Klasse 32


Deze vloer is geschikt voor projectmatig gebruik waarbij de loopbewegingen een groot volume hebben. Bijvoorbeeld in een entree hotel of kantoren flat.

V-groef vierzijdig


Geschikt voor vloerverwarming


Antistatisch


Klasse 31


Deze vloer is geschikt voor projectmatig gebruik waarbij de loopbeweging het maximale volume heeft van 1 tot 4 personen (1 persoons werkkamer).

Veel gestelde vragen

General
Zijn jullie prijzen inclusief BTW?

Onze prijzen zijn exclusief BTW.

Klachten ?

Klachtenafhandeling

Aangezien klanttevredenheid voorop staat bij Lapy.nl hebben wij veel aandacht besteedt aan de realisatie van een duidelijke klachtafhandelingprocedure. Los van het feit dat wij streven naar 0 klachtmeldingen, zullen wij uw klacht altijd serieus nemen en per direct actie ondernemen. Onderstaand vindt u alle informatie m.b.t. klachtafhandeling. Heeft u vragen en/of opmerkingen? De medewerkers van Lapy.nl zijn u graag van dienst.


Klachtenafhandeling en procedures

Aangezien klanttevredenheid voorop staat bij Lapy.nl hebben wij veel aandacht besteedt aan onze klachtafhandelingprocedure. Daarnaast vinden wij het belangrijk om aan te geven dat wij uw klacht altijd serieus nemen en per direct actie zullen ondernemen. Voor het indienen van een klacht dient u een e-mail, met daarin duidelijk het probleem uitgelegd, te verzenden naar info@lapy.nl.


LET OP: In het geval van een defect of schade, verzoeken wij u om een digitale foto hiervan aan te leveren.


Na ontvangst van een klacht neemt een medewerker van Lapy.nl, binnen 2 werkdagen, contact met u op.

Garanties ?

Garantievoorwaarden van Lapy.nl

De fabrieksgarantie is productafhankelijk. In het geval uw online order diverse producten betreft, is het mogelijk dat de garantievoorwaarden per product verschilt. De garantietermijn gaat in op de dag van levering. Om aanspraak te maken op de garantievoorwaarden dient u een bewijs aan van aankoop te kunnen overleggen. Bewaar uw factuur dus goed!


Er is geen sprake van garantie in het geval van; Natuurlijke slijtage van producten die aan standaard slijtage onderhevig zijn. Schade die te wijten is aan de consument al dan niet derde partijen die onjuist gebruik maken van het product / de producten. Schade die ontstaan is tijdens het verwerken van het product / de producten en overige oorzaken van buitenaf.


Indien er een probleem is m.b.t. de juiste producten en/of de juiste aantallen, kunt u een e-mail sturen naar info@lapy.nl Hierbij zullen wij onze uiterste best doen om dit zo snel mogelijk naar behoren op te lossen. In het geval producten geretourneerd dienen te worden, kunt u gebruik maken van onze retour procedures. Indien er sprake is van schade dient u dit binnen 7 dagen na levering schriftelijk te vermelden aan Lapy.nl en kunt u gebruik maken van onze klachtenprocedure.


LET OP: Overlevingen tot ca. 2% moeten worden geaccepteerd. Bij bestelling wordt koper geacht minimaal 2% snij- en breukverlies te aanvaarden.


Nadat het product / de producten zijn gemonteerd (lees: verwerkt) vervalt de garantietermijn en is Lapy.nl niet meer aansprakelijk voor schade. Montage en/of demontage kosten vallen buiten de garantievoorwaarden. Kosten die u (koper) maakt t.b.v montage of die ontstaan uit montage en/of demontage werkzaamheden vallen beide niet binnen de garantievoorwaarden en Lapy.nl is hier niet meer voor aansprakelijk.


Gevolgschade ontstaan uit een defect en/of mankement -, verkeerde montage - en/of onjuist gebruik van het product / de producten valt buiten de garantievoorwaarden en Lapy is hier nimmer voor aansprakelijk.


Indien uw klachten gegrond zijn behoudt Lapy.nl het recht de wijze waarop de garantie toegekend wordt te selecteren. Hierbij kan Lapy.nl kiezen uit enerzijds het herstellen van de schade, het vervangen van het product / de producten. of het compenseren van de waardeafname. Indien gekozen wordt voor het vervangen van het product / de producten en het product geen onderdeel meer vormt van het huidige assoritment van Lapy.nl zal een vergelijkbaar alternatief aangeboden worden op basis van materiaal, design (kleur / afwerking) en prijs / kwaliteit verhouding.


Na ontvangst van een klachtenformulier waarin aanspraak wordt gedaan op de garantievoorwaarden, zal Lapy.nl binnen 5 werkdagen een reactie geven. Indien er een nader onderzoek ingesteld dient te worden, wordt u hiervan schriftelijk (per e-mail) op de hoogte gesteld. Vervolgens zal zo snel mogelijk een passende oplossing aangereikt worden.


NOT: Retourkosten worden door koper vergoed.


Levertijd van de producten?

Door onze ruime voorraad kunnen wij u een snelle levering beloven. Daarom: op werkdagen voor 13.00 uur besteld, de volgende werkdag in huis of op een dag naar keuze. Wanneer u een bestelling op zaterdag of zondag plaatst, is dinsdag de eerstvolgende bezorgdatum. U kunt ook kiezen voor een levering op afroep. Wij houden de bestelling 2 jaar gratis voor u in opslag.

Tegels
Hoe bereken ik de oppervlakte van mijn ruimte?

Begin met het uitrekenen van de wanden. Dit doet u door per wand de hoogte te vermenigvuldigen met de breedte. Tel vervolgens alle oppervlakten bij elkaar op. Zit er een raam, of deur in de wand, dan dient u de oppervlakte daarvan af te trekken. De oppervlakte van de vloer is uit te rekenen door de breedte en de lengte van de vloer met elkaar te vermenigvuldigen. Let goed op dat u in elke ruimte snijverlies heeft. Ons advies is om 10% tot 15% extra aan te houden voor snijverlies, dit is mede afhankelijk van uw ruimte. Mocht u er toch niet uit komen, vraag het dan aan één van onze medewerkers in de outlet. Wij helpen u hier namelijk graag bij.

Wat is het verschil tussen wand- en vloertegels?

Wandtegels zijn dunner en minder sterk dan vloertegels. Ze worden ook gebakken van een andere soort kleipasta. Slijtvastheid is belangrijk voor vloertegels. Daarom kun je wandtegels niet voor de vloer gebruiken. Vloertegels op de muur, dat kan dan weer wel. Bijvoorbeeld als tegelstroken in verschillende tinten die bij de vloer passen.

Wat betekent Lappato?

Lappato betekend dat het oppervlak van de tegel half glimmend is. De tegels is niet glimmend en niet mat.

Wat zijn door en door tegels?

Een door en door tegel is een tegel die volledig(door en door) van hetzelfde materiaal is. Dit betekent dat de kleur van de toplaag gelijk is aan de kleur onder de toplaag. Dit heeft als groot voordeel dat eventuele beschadigingen in de loop der jaren niet opvallen. Door en door tegels worden ook vaak Full-body tegels of volle massa tegels genoemd.

Wat is rectificeren, RTT of RETT?

Gerectificeerde tegels hebben strakke, recht en op maat gezaagde kanten en hoeken. Dit brengt het voordeel dat de tegels dichter op elkaar geplaatst kunnen worden en dus een minimale voeg mogelijk is. Dit zorgt voor een strakker eindresultaat. Gerectificeerde tegels worden ook vaak aangeduid met de afkorting RTT of RETT.

Wat is een gekalibreerde tegel?

Een gekalibreerde tegel (niet te verwarren met een gerectificeerde tegel) heeft betrekking op een partij tegels. Als de tegels gekalibreerd zijn dan zijn alle tegels op gelijke dikte gezaagd. Van gekalibreerde tegels wordt vrijwel alleen gesproken als het natuursteen tegels betreft.

Kan een vloertegel op de wand worden toegepast?

Wandtegels zijn dunner dan vloertegels, omdat hier niet op gelopen wordt zijn ze minder dik en dus minder sterk. Ook zijn ze lichter en daardoor makkelijker te verwerken op de wand. Wandtegels zijn daarom niet toepasbaar op een vloer. Andersom mag het wel: élke vloertegel kan worden toegepast op de wand.

Kan ik een tegelvloer op een houten ondervloer plaatsen?

Als u een houten constructievloer heeft wat voorkomt in oudere woningen kunt u geen tegels plaatsen. Dit omdat hout werkt en beweegt bij belasting, de lijmen zijn hiervoor niet geschikt en zullen loslaten wat resulteert in tegels die los komen. Er zijn wel wat uitzonderingen vraag hiernaar bij 1 van onze medewerkers.