Klasse 32


Deze vloer is geschikt voor projectmatig gebruik waarbij de loopbewegingen een groot volume hebben. Bijvoorbeeld in een entree hotel of kantoren flat.

V-groef vierzijdig


Geschikt voor vloerverwarming


Antistatisch


Klasse 31


Deze vloer is geschikt voor projectmatig gebruik waarbij de loopbeweging het maximale volume heeft van 1 tot 4 personen (1 persoons werkkamer).

Teruggavebeleid en factureringsvoorwaarden

Teruggavebeleid

Voordat de producten bij ons op transport gaan, checken wij alle producten op eventuele defecten. Indien u goederen geleverd krijgt, kijkt u dan altijd de bestelling na op eventuele defecten. Mocht er toch één of meerdere producten beschadigd zijn, bijvoorbeeld tijdens het transport, dan kunt u uw bestelling binnen 8 dagen terugbrengen. U dient wel een foto mee te sturen van de beschadigde producten ten tijde van de levering. Producten die zijn uitgepakt kunnen wij niet retour nemen.

Onze producten kunnen in principe niet geretourneerd worden, tenzij beschadiging is opgelopen gedurende transport. Dit geldt zowel voor standaard producten als voor onze outlet aanbiedingen.

Wanneer u deze wilt vervangen voor hetzelfde product, dan kunt u het beste telefonisch contact met ons opnemen via 020 – 331 8224 of een e-mail sturen naar info@lapy.nl

Leveringen gelden onder AVC condities – o.a. tot waar de auto op de weg kan komen.

Heeft u per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via 020 – 331 8224 of via info@lapy.nl Wij proberen dan te zorgen dat uw bestelling alsnog op het juiste adres bezorgd wordt.

Factureringsvoorwaarden

Als u uw bestelling binnen 48 uur annuleert, is dit kosteloos, hierna betaalt u 10% van het totaalbedrag van de bestelling.

Bij aankopen vanaf 1000 euro, in de showroom, vragen wij een aanbetaling van 30% van het gehele aankoopbedrag. Bij afhalen of bezorging van het product dient de overige 70% van de factuur voldaan te worden. Wanneer u een bestelling plaatst via de webshop, dan dient u het gehele bedrag in 1 keer te voldoen.

Stuur ons een e-mail via info@lapy.nl voor vragen gerelateerd aan retournering en facturering.